Andezit negru

Comandă acum Andezit negru! Montăm piatră cubică de mai bine de 20 de ani!

Despre Andezitul negru - Piatră Cubică

      Andezitul negru este o variantă a andezitului care posedă o colorație închisă, variind de la gri întunecat la negru. Similar cu alte tipuri de andezit, este o rocă vulcanică intermediară care se formează prin răcirea rapidă a magmei bogate în siliciu și în minerale intermediare precum plagioclaz, piroxeni și uneori amfiboli. Textura andezitului negru poate varia, dar este de obicei fină și poate prezenta cristale vizibile (fenocriste), într-o matrice de granulație fină.

      Această rocă este des întâlnită în zonele cu activitate vulcanică intensă, în mod particular acolo unde activitatea tectonică implică interacțiuni de subducție între plăcile tectonice continentale și cele oceanice. Andezitul negru este frecvent folosit în industria de construcții datorită combinației sale de duritate și aspect estetic. Poate fi utilizat în diverse aplicații, cum ar fi placările, bordurile, pietrele de pavat și alte lucrări de infrastructură sau arhitecturală. Durabilitatea și rezistența la intemperii îl fac un material de construcție prețuit.

Imagini cu lucrări - Andezit Negru

Piatra Cubică - Andezit Negru
Comanda Montaj Piatra Cubica
Comanda Montaj Piatra Cubica
Comanda Montaj Piatra Cubica

Comandă Piatră Cubică

Montajul se poate executa in diverse modele cum ar fi linii drepte, arcuri concentrice, coada de paun, cercuri, diverse desene.